Page 1 of 1

Radarr: Rescan Radarr Factory Folder

Posted: Mon Mar 27, 2017 6:49 pm
by BioHazard
Good Day,

I have been getting an error when trying to scan the factory folder for Radarr but don't get any such error in Sonarr. Has anyone else had similar problems or has an idea for a fix?
Screenshot_2017-03-26-19-53-01.png
Screenshot_2017-03-26-19-53-01.png (107.26 KiB) Viewed 978 times
Thanks,

BH

Re: Radarr: Rescan Radarr Factory Folder

Posted: Tue Mar 28, 2017 1:06 am
by Kev
This is a known issue I plan to resolve soon.