#1
Hello, I'm having an issue with NZBGet and NZB360, and was hoping someone here could help me.

I'm currently running all my web services through an Nginx reverse proxy, 80 rewrite to 443.
So far, Couchpotato and NZBdrone are working, with the settings hostname:443/location. When set to 80, it appears NZB360 can't handle the redirect to 443 (not a part of this issue though).

With the settings hostname:443/nzbget, and SSL checked, NZB360 cannot connect to NZBGet. Running TCPDUMP on the reverse proxy shows no traffic attempts on 443, where as the same settings for drone/couch work.
So it appears the traffic never leaves the app.

I would love some help on this one... thanks!
#2
After running tcpdump on a remote gatweay looking at all traffic destined for my NZBGet server, I don't see any connection attempts whilst using port/rewrite. If I remove the rewrite and switch the port, I can see connection attempts on the remote side.

Seems like a bug in the way NZB360 handles NZBGet behind a proxy. Hoping to get a reply here....
#5
Hmm. Others have successfully connected to NZbget via a rewrite/proxy. I think the only thing I can do to troubleshoot is connect directly to your NZbget instance. Would you be ok with sharing your NZBget details with me in order to debug? If so, PM me.
#6
Kev wrote:Hmm. Others have successfully connected to NZbget via a rewrite/proxy. I think the only thing I can do to troubleshoot is connect directly to your NZbget instance. Would you be ok with sharing your NZBget details with me in order to debug? If so, PM me.
Yeah, no problem. I'll shoot you a PM when I get home from work.
#9
Kev,

Not to jump into this thread but I'm also getting an issue with connecting to nzbget on 360 v8.4:

WARNING Web-Server: 404 Not Found, Resource: /api?mode=queue&output=json&apikey=xxSABNZBD-API-KEYxx&start=0&output=json

The server spits that out whenever I try to connect. Looks like it's looking for a wrong url and sending the sabnzbd api key?

LJ