Page 1 of 2

No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Sat May 25, 2019 8:24 pm
by DeadlyHybrid
I've managed to have everything up and running using lsio letsencrypt docker for some time now but I've had some issue getting nzb360 to work 100%.

Everything works in radarr but I have no images.
Everything works in Sonarr except I can't see the episodes, every season shows 0 episodes. But it does show the seasons and the data size of the show. But again I have no images, except in Sonarr I do see images on the upcoming and missing tabs, but nowhere else.
Image
Image
Image
Using the stock config provided by lsio, that passes access to /api
https://pastebin.com/iRHaJwnz

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Sun May 26, 2019 6:32 pm
by Kev
Do you have a URL base set?

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Sun May 26, 2019 6:36 pm
by DeadlyHybrid
Yes

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Mon May 27, 2019 9:40 am
by chriscolden
I'm having the same issue. Radarr and sonarr both have there own fqdn and thus no urlbase is set. Guide followed from https://github.com/Sonarr/Sonarr/wiki/Reverse-Proxy

All are installed on the same virtual machine.

Works fine in a browser, just not in nzb360.

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Tue May 28, 2019 12:32 am
by Kev
If you have a urlbase set, make sure you add it to the end of your connection strings in the app

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Tue May 28, 2019 2:30 am
by DeadlyHybrid
It is. Everything works in radarr in nzb360 for instance but no images show up.

Similarly in sonarr. Except I can't see episodes either.

I can add things to radarr without issue etc.

So overall it works fine. The test button works etc. Just no images in radarr and sonarr and no episodes in sonarr.

Connection address in nzb360: https://mydomain.duckdns.org/sonarr/

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Tue May 28, 2019 2:51 am
by Kev
Try getting rid of that last slash.

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Tue May 28, 2019 4:37 am
by DeadlyHybrid
Tried that. No change.

Do you see any reason why I would only have issues with images and episodes? There is only access to the api given to nzb360. Then again I did fully open access for testing and it didn't make a difference.

Anyway to debug nzb360 or find somewhere something is throwing errors? I can't find any hints.

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Tue May 28, 2019 5:07 am
by Kev
It's usually the result of the URL base. nzb360 supports it, but I've seen this issue in the past in some setups with a defined URL base in Sonarr/Radarr. If you send me your connection details, I can take a look.

Re: No Images in Radarr and No episodes in Sonarr

Posted: Wed May 29, 2019 7:31 pm
by chriscolden
I have no URL base set and still have this issue.