Page 2 of 2

Re: No images from Radarr

Posted: Tue Feb 04, 2020 3:48 pm
by Kev
mcnaz wrote:
Tue Jan 28, 2020 12:48 pm
I'm also seeing this when using Radarr Aphrodite with the following Radarr docker image.

I can also confirm that Radarr's image paths on the web app is as follows:

Code: Select all

http://192.168.178.60:7878/MediaCover/37/poster-250.jpg?lastWrite=636975161576660244
I'm more than happy to provide access to my Radarr instance. Please LMK if there is any further information I can provide or if there is anything I can do to further debug this.
If you send me your details via PM, I'd be happy to help debug.

Re: No images from Radarr

Posted: Wed Feb 05, 2020 6:27 pm
by Lonli-Lokli
Same happens for me

Re: No images from Radarr

Posted: Wed Feb 05, 2020 6:41 pm
by sarakha63
i can confirm aslo that since few weeks no more images are gathered from radarr aphrodite

paht looks like that /MediaCover/112/poster-250.jpg (seems the same as before) but it seems nzb360 is looking at radarr/api/Mediacover ....



And same kind of issue i analysed on lidarr. Some posters are not gathered becaus nzb360 always looks for *.jpg file but lidarr saves some of them as *.jpeg

Re: No images from Radarr

Posted: Fri Feb 07, 2020 3:33 pm
by CBers
Kev wrote:
Tue Feb 04, 2020 3:48 pm
If you send me your details via PM, I'd be happy to help debug.
I can provide mine to you Kev if you get no other takers.

It would be nice to get this fixed.

Re: No images from Radarr

Posted: Sun Feb 09, 2020 6:00 pm
by envyus
I came here to see if I was the only one, just updated to Aphrodite and have no images in nzb360.

Re: No images from Radarr

Posted: Wed Feb 12, 2020 7:30 pm
by roysantos
And... now the images are working again. Many thanks for whatever was done.

Edit: looks like the fix coincided with an Aphrodite update to the MediaCovers API Endpoint - so they were the ones who broke/fixed it. ;-)

Re: No images from Radarr

Posted: Wed Feb 12, 2020 8:31 pm
by CBers
Excellent news.