Page 1 of 1

Radarr bug

Posted: Sat Dec 22, 2018 2:02 am
by ozzman39
When i try to manually search for something in Radarr i get Error. Null. works fine in the web portal.

Android 8.0.0 also its been doing this for weeks cant use it. and just applied a os update yesterday
Tried removing NZB360 and reinstalling it with the same result.





picture atached
Image

Re: Radarr bug

Posted: Wed Jan 09, 2019 8:09 pm
by scope
Any news on this? I too have been getting this error for a while.

Re: Radarr bug

Posted: Thu Jan 10, 2019 12:04 am
by Kev
Which branch/version of Radarr are you guys running?

Re: Radarr bug

Posted: Thu Jan 10, 2019 4:38 pm
by scope
Latest available for android, 12.4.

Edit: you asked for radarr., not nzb360. . I need to check and get back to you.

Re: Radarr bug

Posted: Thu Jan 10, 2019 7:12 pm
by scope
Im running Radarr 0.2.0.910..master branch.

Re: Radarr bug

Posted: Thu Jan 10, 2019 8:54 pm
by scope
It turns out the Master branch hasnt been updated for 1 1/2 years... I have changed to develop branch (0.2.0.1217) and the search now works fine. :)

Re: Radarr bug

Posted: Fri Jan 11, 2019 5:49 am
by Kev
Good to hear!