#11
Searching in Search or searching in other services?
#12
Searching in search.

It crashes when searching the whole index rather than when I go into movies, then HD for example, but it works OK at the Movies level.

As I said, it was working OK on the previous version.

Thanks.
#13
Interesting, thanks for the info. Should have a new beta up tonight resolving some of these issues.
#14
Thanks everyone for the feedback, info, and connection details. All issues so far mentioned in this thread should be fixed in beta 2.

Please install this version over top of beta 1 and let me know if the original issues are resolved and if you see any other issues.

Thanks!
#15
Thanks, Kev. Everything seems to be working. All my artwork in Radarr has returned.

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
#16
Awesome, glad to hear! Thanks for the confirmation and connection details.
#17
Hi Kev.

All settings seem to have been fixed in latest beta.

Services are still using the DDNS address when opening in a browser.

NzbGet still asking for credentials on opening, although Radarr and Sonarr didn't. Is that because Radarr and Sonarr are logging in via the API key?

Can I ask that the auto login is an option please?

Not sure I like auto login enabled by default.

Also, would it be possible to add a "Search all Wanted" in Radarr and Sonarr please, as currently I have to open the service in a browser to do it.

Thanks.
#18
CBers, thanks for the confirmation settings were resolved.

In terms of services using DDNS on local, I cannot repro that on my end. It switches to local when I am on my local SSID. Are you sure your SSID is accurate in nzb360 and you're actually connected to that SSID when hitting the button in nzb360? Do you use multiple SSIDs at all?

I don't control the auto-login for those services. I just connect you to them based on your connection strings and sending those to Chrome (or your default web browser). If Chrome auto logs you in, that's on Chrome/Sonarr/Radarr.

Search all Wanted is definitely something that can be added.
#19
Hi Kev.

As soon as you said SSID, I figured what it was.

I have 2 SSIDs in my house, 1 for 2.4Ghz and 1 for 5Ghz.

My phone always connects to the 5Ghz SSID, but I'd put the other one in the settings

Apologies for wasting your time.

I'll add both SSIDs in the settings field.

Thanks.
#20
No problem at all. Glad we figured it out!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk