Search found 71 matches

Re: New Release v9.4.7

No, I do not have 2 isp's on one modem. I just log in with a different isp's account hence the testing with 2 different isp's.

Also, using 3G everything works fine hence the conclusion that my current ISP is responsible for the fault.

Re: New Release v9.4.7

What f3b said makes sense though, since version 9.4.6 works fine. That would indicate some sort of caching is going on. If your isp was blocking something, 9.4.6 wouldn't work either. 9.4.6 does not pick up the new update when using my current ISP. 9.4.5 and older picked up new versions without a p...

Re: New Release v9.4.7

f3bruary wrote:Maybe it's the modem/router ? Maybe some caching going on that keeps giving you the 'new update available' response when NZB360 is starting ?
As I said, if I change to an account of another ISP, it works 100%. So I must be something with my current ISP. [emoji4]

Re: New Release v9.4.7

Kev, I did some more investigating. It seems that something that my ISP is doing is causing this coupled with changes you made in the last 2 versions. Al the previous versions before that worked and updated fine. 9.4.6 worked fine but did not show that there was an update and 9.4.7 shows there is co...

Re: New Release v9.4.7

Am I the only one with this problem? If I install 9.4.6 it runs fine but it tells me there is no update when I check. If I uninstall and then install 9.4.7 it keeps on telling me there is an update available. I then tell it to download and update, which it does, and then immediately tells me again t...

Go to advanced search