[Fixed] Dog searches not yielding results

Having trouble setting everything up? No worries, we'll help.

[Fixed] Dog searches not yielding results

Postby hepatitisc » Sat Aug 09, 2014 3:53 pm

I have configured NZB360 to work with DOGnzb using the correct connection information. NZB 360 connects to DOG from what I can tell (it finds the categories and such) but it yields no search results for anything. For example, if I go to category "TV" and subcategory "all" after it spins for a few seconds I see "no results found". If I search for a specific show, it finds nothing. This is the same story for every category I check. Does anybody know why this is not working?
Last edited by hepatitisc on Sat Aug 09, 2014 9:03 pm, edited 1 time in total.
hepatitisc
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 09, 2014 3:44 pm

Re: Dog searches not yielding results

Postby Kev » Sat Aug 09, 2014 5:45 pm

Check the api key and make sure it's valid. Also, make sure ssl is enabled on your dognzb account.
Developer of nzb360
User avatar
Kev
Site Admin
 
Posts: 1462
Joined: Mon Feb 24, 2014 2:29 am

Re: Dog searches not yielding results

Postby hepatitisc » Sat Aug 09, 2014 9:02 pm

Checked the API key and it matched, and also checked for SSL and it was enabled. Ended up resolving it by generating a new API key and reentering that. I'm not sure why the other one didn't work, but it's fixed now. Thanks for the reply
hepatitisc
 
Posts: 3
Joined: Sat Aug 09, 2014 3:44 pm

Re: [Fixed] Dog searches not yielding results

Postby rveex » Sat Aug 09, 2014 10:11 pm

Is there an issue with browsing Movies/HD with your Dog searcher entry?

Mine states Error Loading Item, previously had error regarding sexy movie layout so this was disabled.

All other categories working except HD, SD works with sexy movie.
rveex
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 09, 2014 4:58 pm

Re: [Fixed] Dog searches not yielding results

Postby skarbd » Sun Aug 10, 2014 11:02 am

rveex wrote:Is there an issue with browsing Movies/HD with your Dog searcher entry?

Mine states Error Loading Item, previously had error regarding sexy movie layout so this was disabled.

All other categories working except HD, SD works with sexy movie.


I have had that problem for at least a day (sat). The other subsections, like tv come up fine, just Movies a problem.
skarbd
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 24, 2014 6:11 pm

Re: [Fixed] Dog searches not yielding results

Postby rveex » Sun Aug 10, 2014 1:35 pm

Looks like it was an issue with dog as it seems to be resolved for me now.
rveex
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 09, 2014 4:58 pm


Return to Support