CP - ERROR: categories and quality profiles

Having trouble setting everything up? No worries, we'll help.

CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby askingforit » Sun Jul 06, 2014 1:48 pm

I am receiving the following errors when trying to add a movie in couchpotato. These errors occur when I search for a movie and then touch to add it. When I touch the movie a second time the movie shows with the category set to None and all of the quality profiles are listed.

ERROR: Could not retrieve categories
ERROR: Could not retrieve quality profiles!

I also receive the error "ERROR: Could not retrieve quality profiles." when trying to edit a movie that is already added.
My quality profiles show correctly when adding a movie through the CP website. I am only using the profiles 1080p, 720p and SD.

I am receiving these errors on both my Nexus 5 and Nexus 7.
askingforit
 
Posts: 13
Joined: Thu Mar 27, 2014 4:28 pm

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby CBers » Sun Jul 06, 2014 10:25 pm

I see that as well, but if I select the movie again, it finds the qualities.

Might be a timing issue.

I posted about it in the v8.4.2 release thread.
User avatar
CBers
 
Posts: 367
Joined: Sat Mar 01, 2014 9:35 am

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby askingforit » Sun Jul 06, 2014 11:16 pm

Does yours show all the qualities or only the ones you have enabled?

Mine will show the qualities but it lists all available qualities.
askingforit
 
Posts: 13
Joined: Thu Mar 27, 2014 4:28 pm

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby CBers » Mon Jul 07, 2014 4:29 am

Only the ones I have enabled.
User avatar
CBers
 
Posts: 367
Joined: Sat Mar 01, 2014 9:35 am

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby askingforit » Mon Jul 07, 2014 4:40 am

mine for some reason shows all of the qualities regardless if they are disabled or not
askingforit
 
Posts: 13
Joined: Thu Mar 27, 2014 4:28 pm

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby f3bruary » Mon Jul 07, 2014 10:15 am

When I add a movie it shows all the qualities. I already mentioned this to the developer, should be somewhere in Bug Reports I think.

I just tried editing a movie I have and although I got the same message (could not retrieve quality profiles) it did succeed in applying the change.

UPDATE: And the same for adding a movie. I get the same 2 messages and when I click the title a second time, the popup appears and I can add the movie.
-f3b
User avatar
f3bruary
 
Posts: 631
Joined: Wed Feb 26, 2014 7:12 pm
Location: /root

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby f3bruary » Mon Jul 07, 2014 10:31 am

Another update. The API return empty on category.list, because I have no categories. Maybe there's not check for empty response in NZB360.

As for quality profiles, the API returns them ALL not just the ones you've enabled. I see no way of separating the disabled from the enabled ones. Should be fixed from server-side I guess.

No idea if this is related to the error messages to be honest but I'm putting it out here anyways.
-f3b
User avatar
f3bruary
 
Posts: 631
Joined: Wed Feb 26, 2014 7:12 pm
Location: /root

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby CBers » Mon Jul 07, 2014 10:34 am

I only see the 4 qualities I have enabled in the app.
User avatar
CBers
 
Posts: 367
Joined: Sat Mar 01, 2014 9:35 am

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby f3bruary » Mon Jul 07, 2014 10:43 am

-f3b
User avatar
f3bruary
 
Posts: 631
Joined: Wed Feb 26, 2014 7:12 pm
Location: /root

Re: CP - ERROR: categories and quality profiles

Postby CBers » Mon Jul 07, 2014 10:46 am

Thanks.
User avatar
CBers
 
Posts: 367
Joined: Sat Mar 01, 2014 9:35 am

Next

Return to Support